Help mee onze stichting draaiende te houden!

De Club van 100

CoderDojo Slack Community

100 leden doneren € 100 per jaar

CoderDojo Nederland is een stichting die op non-profit basis werkt. Dat betekent dus dat wij op geen enkele manier winst maken. Om onze taken goed uit te voeren moeten we helaas wél de nodige kosten maken. Sinds onze start in 2015 hebben we twee keer een grote financiële donatie gekregen, eenmaal van Elastic en eenmaal van CodeStarter. Deze donaties hebben ons geholpen de dojo gemeenschap in Nederland op te zetten en te onderhouden.

Hoewel we heel dankbaar zijn voor die hulp, maakt het ons erg afhankelijk van kortlopende en/of eenmalige donaties. Veel beter zou zijn om zelfstandig onze stichting van een jaarlijks inkomen te voorzien. Op die manier weten we van te voren waar we aan toe zijn en kunnen we de besteding van ons budget verder vooruit plannen.

De manier om dit te doen is door een club van 100 op te richten. Dit zijn 100 mensen / bedrijven die elk jaar € 100,- aan CoderDojo Nederland doneren. Als lid van deze club kom je (indien gewenst) in onze hall of fame van de club van 100. Zo kan iedereen zien wie de awesome dragers van CoderDojo Nederland zijn!

Hoe werkt het?

Lid worden
Als je besluit om lid te worden kun je je via onderstaand formulier aanmelden. Je krijgt dan een email van ons met daarin een link om je aanmelding te bevestigen. Vanaf dat moment ben je officieel 1 van de club van 100!

Hoe zit het met betalen?
Bij je aanmelding kies je of je per jaar, per half jaar of per kwartaal wilt betalen. Afhankelijk van je keuze krijg je van ons steeds een email op het juiste moment om te betalen. In deze email kun je op een link klikken om online te betalen (iDeal / PayPal). Makkelijker kan niet toch?

Stoppen
Wil je stoppen als een club van 100 lid? Super jammer! Maar we begrijpen dat het soms niet anders kan. Stuur ons een e-mailtje en dan zorgen wij dat je lidmaatschap opgezegd wordt.

Ik wil lid worden!    

Wat onze leden zeggen:

heel goed initiatief mogelijkheid tot starten locatie Amsterdam in overweging
Sander Vossen

Sander Vossen

anders-it
Als mentor coderdojo vind ik het erg belangrijk dat kinderen de basis van het programmeren wordt bijgebracht op een professionele manier, maar vooral met een hoop lol
Danny Vergalen

Danny Vergalen

Danny Vergalen
Als educatief uitgever proberen we een bijdrage te leveren aan beter onderwijs voor alle kinderen in Nederland. Dat doen we onder andere door innovatieve leerstof te ontwikkelen voor nieuwe vakgebiede...
René Loeve

René Loeve

Delubas

Word nu lid van de club van 100!

Wil je lid worden van de Club van 100? Super tof, je bent van harte welkom! Middels onderstaande formulier kun je je aanmelden.

Velden met een * zijn verplicht.

Mede mogelijk gemaakt door:

Mede mogelijk gemaakt door Ecurring